Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hatos - TUI Utazási Központ

  • Az Ön legjobb utazási tanácsadója, a legkedvezőbb akciókkal itthonról és külföldről!
  • +36-83 311-535

Ajándékutalvány

Nincs ötlete mit ajándékozzon szeretteinek? 

Lepje meg családtagjait, szeretteit egy kellemes utazás felejthetetlen élményével!

10+ Affordable Gift Ideas for Travelers - ShipGo Blog: The New Way To Travel

Utazást ajándékba adni annyi, mint egy életre szóló élménnyel gazdagítani az ünnepeltet! Mert a tárgyak elvesznek: csak az élmények maradandók. Hiszen az utazások során átélt élmények örökké megmaradnak, nem lehet őket eltörni, kidobni, megunni vagy visszavinni. Van e jobb meglepetés annál, ha valódi kalandot, élményt ajándékozhat annak, aki fontos Önnek? Egy olyan pillanatot, amit utána egész életében mesélni fog, hiszen gyönyörű helyen volt és regénybe illő dolgok történtek vele.

 

Az ajándékutalvány kiváló választás születésnapokra, névnapokra, házasságkötések, évfordulók illetve ünnepi meglepetésekre egyaránt.

Irodánk az ajándékutalvány formáját (egyedi szöveg, méret, kép és design) az Ön kívánságainak és igényeinek figyelembe vételével készít el.

Ha tudja mit szeretne, az egyedi, névre szóló ajándékutalványt, csak az Ön által előre meghatározott úti célú és időpontú utazásra lehet beváltani.

Ha az ajándékozottra szeretné bízni a választást, az Ön kérésének megfelelő címletű ajándékutalványt állítunk ki, amelyet tetszés szerint beváltható bármilyen utazás szolgáltatásra, korlátlan ideig.

Ajándékutalványunk előnyei:

  • Az összeg nagyságát Ön határozza meg, tehát nincsenek minimum vagy maximum összegek.

  • Bármely utazásra tetszőlegesen felhasználható.

  • Bármikor tetszőlegesen felhasználható.