Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hatos - TUI Utazási Központ

  • Az Ön legjobb utazási tanácsadója, a legkedvezőbb akciókkal itthonról és külföldről!
  • +36-83 311-535

Dominikai Köztársaság

Az ország meseszép tengerpartokkal büszkélkedhet. Így nem véletlen, hogy végtelen hosszú, vakítóan fehér homokos strandok, a türkizkék tenger és a karibi szellőben bólogató pálmafák jutnak eszünkbe róla. 

Karibi gyöngyszemek: A Dominikai Köztársaság 7 legszebb tengerpartja | Blog  Invia.hu

A Dominikai Köztársaság spanyol nyelvű ország a Karib-tengeren. A Hispaniola nevű sziget keleti részét foglalja el, nyugatról Haiti határolja.

Punta Cana: Is It Windy? Are There Big Waves? – iHeartDR

Éghajlata trópusi monszun. A hőmérséklet egész évben egyenletes, 20–30 °C közötti. Tipikusan a télből a nyárba úticél. A hurrikán szezon júniustól decemberig tart.

PAX - PAX On Location: We sent a mother-daughter duo to review Club Med  Punta Cana

A Dominikai Köztársaság a Karib-tenger legnépszerűbb turisztikai célpontja. Az ország keleti csücskében húzódó álomszép Punta Cana mintegy 35 km hosszan húzódó partszakasza, sokak szerint a világ legszebb strandjaival büszkélkedik. Playa Bavaro partszakasz szörfösöknek és a vízi sportok rajongóinak is igazi paradicsoma.

Dinner Is Served | The 4North Project

A dominikai nép kultúrájának és szokásainak európai kulturális alapja van, de mind afrikai, mind az őshonos tainói elemek befolyásolják. A merengue és bachata zenei stílusok és táncok az országból  erednek. A dominikai konyha túlnyomórészt spanyol, tainói és afrikai. A legtöbb étel alapja a főzőbanán.