Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hatos - TUI Utazási Központ

  • Az Ön legjobb utazási tanácsadója, a legkedvezőbb akciókkal itthonról és külföldről!
  • +36-83 311-535

Hová érdemes?

Egzotikus tájak

Ha egzotikus nászútra gondolunk, mindenkinek hófehér homokos tengerparton, pálmafák között megbújó kis házikó jut eszébe, ahol csendes észrevétlenségben személyzet sora sürgölődik, hogy minden igényünket kérés nélkül teljesítse.

Buy Needlepoint Counted Cross Stitch Kits for Adults 14 Count Sunset Beach  Heart Cross Stitch Patterns Online in Saint Helena, Ascension and Tristan  da Cunha. B096KHSW71
 
A Maldív-szigetek az egyik legnépszerűbb egzotikus nászút úti cél. Az Indiai-óceánban szétszórt trópusi kis szigetek egy-egy szállodát rejtenek. Sok üdülőszigeten külön álló villákban találhatók a lakosztályok, ahonnan pár lépéssel a fehérhomokos tengerparton találjuk magunkat. A parton is csendes elvonulásban pihenhetünk, alig-alig fogunk találkozni a szálloda többi vendégével. Ha még különlegesebbet szeretnénk, választhatunk vízi bungalót is. Ezek cölöpökre épült kis házak a víz felett a tengerpart mentén, ahonnan közvetlenül az óceánba is léphetünk. Ha felfedeznénk a tengeri élővilágot is, snorkellingezhetünk a sekély vizekben. A trópusi éghajlatú szigetekre novembertől áprilisig a legjobb utazni, ilyenkor a legmagasabb a napos órák száma és a legkevesebb az esély borús, csapadékos időt kifogni. 
 
Mauritius szigete szintén az Indiai-óceánban fekszik, Afrika déli partvidékétől keletre. Szintén a legnépszerűbb egzotikus nászút úti célok közé tartozik. Vonzerejét nem csak a csodálatos tengerpartjai és trópusi élővilága adja, a sziget bővelkedik kulturális és természeti látnivalókban egyaránt. Botanikus kertben, nemzeti parkokban fedezhetjük fel az érintetlen trópusi természetet. A szállodák legtöbbje mind-mind egy trópusi mini paradicsom, ahol egzotikus növények között bújnak meg a szálloda épületek.
 
Seychelles-szigetek az Indiai-óceán 115 kis szigetén érintetlen természetben, autentikus és a tájba illő építészeti stílusú resortokban pihenhetünk. Sok szállodában különálló, trópusi növények között megbújó villákban találhatók a lakosztályok, tökéletes elvonultságot biztosítva a nászutunkra. Ha a nyári esküvő után rögtön elutaznánk egy egzotikus nászútra, Seychelles-szigeteknél aligha találni jobb úti célt.
 
A Karib-tenger szívében található Dominika szigete a hófehér homokú öblök országa, ahol kristálytiszta türkizkék tenger, finom fehér homokos tengerpart, hangulatos kókuszpálmák, minden igényt kielégítő szállodák és kellemes trópusi klíma várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.
 
A Fiji-szigetek a Csendes-óceánban megbújó érintetlen természetű 300 szigete maga a paradicsom. Nem véletlenül forgatták itt a Kék Lagúna című filmet is annak idején. Mivel meglehetősen messze van Magyarországról, Fiji kevésbé ismert. A szállodák kertjeit és a szigeteket kókuszpálmák, hibiszkuszok, frangipáni virágok tarkítják. A szigetek nagy részét ma is érintetlen őserdő borítja.