Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hatos - TUI Utazási Központ

  • Az Ön legjobb utazási tanácsadója, a legkedvezőbb akciókkal itthonról és külföldről!
  • +36-83 311-535

India

Ezerarcú sokkolóan színes kavalkád: India
Itt aztán van minden: ízek, színek és illatok (és szagok), lenyűgözően színes szárik, luxus és nyomor, varázslatos kulturális örökségek, sokszínű tájak és változatos élővilág

Enjoy Colourful Festive Of The Year With Best Holi Care Tips

India hivatalosan Indiai Köztársaság, dél-ázsiai független ország, földrajzilag a Föld hetedik legnagyobb és második legnépesebb országa, fővárosa Újdelhi.  Az India elnevezés az Indus folyó és környékének nevéből eredeztethető. India éghajlatát a monszun szabályozza.

Things to do in Anekal, What to do in Anekal? Book Anekal activities on  Expedia.com.sg

India több éghajlati zónára osztható és éghajlatát elsősorban a szélességi fok, a domborzat és a monszun alakítja. A nyári monszun júniusban érkezik délnyugat felől, s általában négy hónapon át tart. Az ország nagy részén a legszárazabb időszak november-decembertől április-májusig tart.

Indian spice market analysis - Food and Drink Technology

Az indiai konyha az őshonos regionális és hagyományos konyhák széles választékából áll. Két nagy világvallás, a hinduizmus és a buddhizmus, valamint két másik szintén nagy vallás, a dzsainizmus és a szikhizmus ered a történelmi India területéről.

Taj Mahal HD Wallpapers - Wallpaper Cave

Az ország egyik legősibb kultúrával rendelkezik. A szubkontinens kulturálisan nagyon különbözik a világ minden más tájától. Ezért UNESCO Világörökségi listáján közel 30 épület, templom, emlékmű, nemzeti park, és természetvédelmi terület található meg. A kontinens nagyságú ország Világörökségeit és a látnivalókat hosszú lenne felsorolni. Pl.: a Tadzs Mahal, ajantai barlangtemplomok, Agra erődje, a Mahabalipuram templomegyüttese, a Kaziranga Nemzeti Park, Goa templomai és kolostorai, Hampi műemlékegyüttese, Fatehpur Sikri, Sundarban Nemzeti Park és a buddhista emlékek Sanchiban és még rengetek hely amit érdemes megtekinteni.