Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hatos - TUI Utazási Központ

  • Az Ön legjobb utazási tanácsadója, a legkedvezőbb akciókkal itthonról és külföldről!
  • +36-83 311-535

Mexikó

Maja piramisok, tequila, csípős ételek, kaktuszok, és pálmafás tengerpartok.

Playa del Carmen Beaches Reviews | U.S. News Travel

A Mexikói Egyesült Államok, röviden Mexikó, Észak-Amerika déli részén elhelyezkedő ország. Északról az Egyesült Államok, délkeletről Guatemala és Belize, nyugatról a Csendes-óceán, keletről pedig a Mexikói-öböl és a Karib-tenger határolja. A trópusi éghajlat, a maja civilizáció emlékei, a színpompás növényzet és az idilli tengerpartok a turisták tömegeit vonzzák az országba.

Cancún - WorldAtlas

A Ráktérítő ténylegesen kettéosztja az országot egy mérsékelt és egy trópusi éghajlatú övre. A Ráktérítőtől északra a téli hónapokban érezhetően hidegebb van, délre a hőmérséklet egész évben állandó, csak a tengerszint feletti magassággal változik.

Cigars & Tequila in Mexico - Travel Yucatan

A mexikói konyha az indián, az amerikai és az európai ízlések egyvelege. A legelterjedtebb összetevői a rengeteg fajtájú csilipaprika, az édes kukorica, a paradicsom és az avokádó.

Mexico Vacations | DIY Guide to Mayan Ruins & Natural Wonders

Mexikó páratlan élővilággal és rendkívül gazdag kultúrával rendelkezik. A Kolumbusz előtti Amerika kultúra és a hódítók civilizációja sajátos örökséget hozott létre. Épp ezért nem csoda. hogy az ország nagyszámú UNESCO Világörökséggel rendelkezik. Sok a látnivaló: Pl.: Mexikóvárosban: Függetlenség angyala, Zocalo, Nemzeti Palota és a Három Kultúra tere. Teotihuacanban (ősi város): két piramis – a Nap- és a Hold piramisa.