Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hatos - TUI Utazási Központ

  • Az Ön legjobb utazási tanácsadója, a legkedvezőbb akciókkal itthonról és külföldről!
  • +36-83 311-535

Óceánjáró hajó és repülőgép mint szálloda

Az óceánjáró hajóról és a repülőgépről mindenkinek az utazás jut eszünkbe, nem pedig szárazföldön álló szálloda. Pedig napjainkban már ez sem elképzelhetetlen. 

Ez nem óceánjáró hajó, hanem szálloda!

A Sun Cruise Resort (Sun Cruise Resort & Yacht), Dél-Koreában Jeongdongjin tengerparton megálmodott hotelből élvezhető a legszebb naplemente egész Dél-Koreában. Ez az ország leghíresebb turisztikai látványosságainak egyike. Ezt a különleges architektúrájú, tengerjáró hajót formázó szállodát egy sziklanyúlvány tetején építették fel. A 2002-ben megnyílt luxushotel tervezőjének az volt a szándéka: a luxus hajókázás érzését megadni vendégeinek a szárazföldön. Az épület 165 méter hosszú, 45 méter széles és 30.000 tonnányi a súlya. 211 szobája van. A szállodai szobák kerek ablakai is luxushajókra emlékeztetnek. Nyugati és koreai stílusú éttermek, valamint egy sós vizű úszómedence is megtalálható.

Sun Cruise Resort and Yacht, Gangneung-si ingyenes lemondással, 2021-es  árak és értékelések

 

Repülőgép szálloda

Jumbo Stay, Svédországban stockholmi Arlanda repülőtéren várja vendégeit. Egy leselejtezett Boeing 747-200-as repülőgépben alakították ki. A hotel 33 szobát kínál a vendégeinek, ahol összesen 76 embert tudnak elszállásolni. Az olcsóbb két-három- ágyas, közös fürdőszobás szobáktól, az egy- és kétágyas saját fürdőszobás szobákon át az átalakított luxus pilótafülkés lakosztályáig minden megtalálható, utóbbiból még a reptérre nyíló csodás panorámát is élvezhetjük éjjel-nappal. A Jumbo búbjában az első osztályt egy éjjel-nappali kávézóvá alakították.

Hotel Hotel Jumbo Stay, Arlanda - trivago.hu